Τζελ απομάκρυνσης λεκέδων

Κωδικός: 503001
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
7.60€

Καφές στο αγαπημένο σας παντελόνι; Λεκέδες στην νέα σας μπλούζα; Αποτελούν τα παραπάνω σημάδι πως πρέπει να αποχωριστείτε τα ρούχα σας αυτά; Όχι! Ποτέ πια μην καταδικάζετε τα ρούχα σας στο να μην τα φοράτε! Ξεφορτωθείτε τους λεκέδες, όχι τα ρούχα. Το μυστικό της αποτελεσματικότητας του ζελ μας είναι η φόρμουλα oxystem, με βάση το ενεργό οξυγόνο και τα ένζυμα. Λειτουργεί τέλεια ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες (από 20°C) κι έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για ευαίσθητα υφάσματα. Το παχύ ζελ απλώνεται εύκολα επάνω στο ύφασμα και εισχωρεί στους λεκέδες, λειτουργεί επακριβώς στα σημεία και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Τι θα σας εκπλήξει ευχάριστα: είναι απαλό με τα χρώματα. Ακόμη και μετά από επαναλαμβανόμενες χρήσεις, διατηρούν τα φυσικά τους χρώματα.

Ποιους λεκέδες μπορείτε να καθαρίσετε με αυτό: χάρη στα ένζυμα που περιέχει αφαιρεί αμέσως ακόμα και δύσκολους λεκέδες από κρασί, χόρτα, αίμα, λαχανικά και φρούτα, καθώς και από λίπη (σάλτσες, βούτυρο, λάδια).

Που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: σε όλα τα είδη υφασμάτων, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα, για λευκά και χρωματιστά ρούχα.

Γιατί είναι άοσμο: Το προϊόν αφαίρεσης λεκέδων είναι άοσμο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για παιδικά ρούχα. Για να κάνετε τα ρούχα σας να μυρίζουν όμορφα, προσθέστε στην πλύση το αρωματισμένο μας μαλακτικό ή το ζελ ξεπλύματος.

Συνιστώμενα ανταλλακτικά εξαρτήματα: άνετο flip-top

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιεκτικότητα: 500 ml