Ταινίες Αποτρίχωσης Ποδιών & Σώματος Hellenia (20 τεμ.)

Κωδικός: 07.006
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
4.80€

Αποτριχωτικές ταινίες Hellenia κρύο κερί με σύνθεση Aloe Vera. Κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος. Χάρη στη σύνθεσή τους αφαιρούν αποτελεσματικά την τριχοφυία αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό έως και 4 εβδομάδες μετά.
Στη συσκευασία περιέχονται: 20 ταινίες κρύο κερί, 4 υγρά μαντηλάκια εμποτισμένο λάδι.

Οδηγίες χρήσης:

1. Τρίψτε τη διπλή αποτριχωτική ταινία στις παλάμες σας, ώστε να ζεσταθεί το κερί. Ανόιξτε αργά τις ταινίες στη μέση απμακρύνοντας την μια από την άλλη.

2. Τοποθετείστε την μια από τις δυο ταινίες σε καθαρό και στεγνό δέρμα στο σημείο του σώματος που επιθυμείτε να αποτριχώσετε κατά την φορά των τριχών. Παράλληλα ασκείστε πίεση προς την ίδια κατεύθυνση, ώστε η ταινία να εφαρμόσει καλά στο δέρμα.

3. Με το ένα χέρι κρατείστε τεντωμένη την περιοχή και με το άλλο αφαιρέστε απότομα την ταινία προς την αντίθετη κατεύθυνση των τριχών παράλληλα και κοντά στο δέρμα, ώστε η αποτρίχωση να είναι πιο ανώδυνη. Η ταινία μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί αρκετές φορές μέχρι να χαθεί η αποτελεσματικότητά της. Στη συνέχεια πρέπει να πεταχτεί και να αντικατασταθεί με καινούργια.

4. Μετά το τέλος της αποτρίχωσης χρησιμοπιείστε τα καταπραϋντικά μαντηλάκια Hellenia, ώστε να αφαιρέσετε τα υπολείμματα και να ενυδατώσετε την επιδερμίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ